Markedsføring - ydelser og priser

Din markedsføring og markedsføringsplan bør først og fremmest indeholde strategi og mål

Hvad ønsker du at opnå med markedsføringen? Vi opsætter mål, som understøtter din virksomheds forretningsstrategi og -mål. Det giver tydelig retning i arbejdet, og sikrer fokus på at nå målene. For uden målbare mål er det svært at afgøre, om indsatsen har været en succes.

Markedsfoering
Markedsføringsplanen kan fx indeholde

Her ser du nogle eksempler på, hvad jeg kan hjælpe med. Og klikker du på “læs mere her”, får du en lidt længere forklaring på hvert enkelt emne.

01.

Hjemmesiden

Dette er virksomhedens fundament – eller digitale hjem. Den skal være brugervenlig og tydeligt vise kunderne på vej, og give dem lyst til at kigge sig omkring.

02.

Søgemaskineoptimering

SEO, søgeordsoptimering eller søgemaskineoptimering. Kort fortalt: det handler om at bruge de ord, som kunderne bruger, når de søger/googler.

03.

Google

Google er den mest benyttede søgemaskine i Danmark. De muligheder, som Google giver virksomheder for at profilerer sig selv, bør udnyttes.

04.

Linkbuilding

At få andre (primært relevante) sider til at linke til din hjemmeside, kan øge din placering i søgeresultater, og dermed gøre dig mere synlig.

05.

Sociale medier

95% af befolkningen er til stede på et eller flere sociale medier. Det handler om at være synlig på de medier, hvor netop din målgruppe befinder sig.

06.

E-mail markedsføring

Nyhedsbreve samler støv i mange virksomheder pga fokus på de sociale medier. Men dit nyhedsbrev kan noget som sociale medier ikke kan!

07.

Blogs

Artikler om emner, der er relevante for dine kunder, styrker din relationen til dine eksisterende kunder og tiltrækker nye.

08.

Content marketing

Indholdsbaseret- eller inbound marketing. At tiltrække kunder ved at skabe værdi for dem, og give dem lyst til at se mere. Det skaber trafik og øget SEO.

Markedsføring ydelser og -priser

01.

Én dag om ugen

Du får fastlagt en markedsføringsstrategi og -mål,

Du får udviklet og udført en markedsføringsplan, som gør dig synlig online.

Vi samarbejder i min. 3 mdr.

Timer: 1 dag om ugen
Pris: 19.880 kr/md ex moms
02.

Virtuel rådgivning

Du sender dine spørgsmål på mail, så jeg kan forberede mig.

Vi mødes virtuelt i en time, hvor du får mine svar og gode råd til dine udfordringer.

Timer: 2½ time
Pris: 2.500 kr ex moms
03.

5 timers klippekort

Du kontakter mig telefonisk, når du har brug for hjælp.

Den tid, som jeg bruger på din henvendelse, trækkes i klip (tid rundes op til nærmeste 15 min).

Timer: 5 timer
Pris: 5.000 kr ex moms
04.

3 t workshop/ undervisning

Vi udvikler sammen markedsføringsstrategi og -mål,  beskriver målgruppe/personaer, hvor og hvordan I rammer dem, eller laver markedsføringsplanen. 

Timer: 5 t inkl forberedelse
Pris: 5.000 kr ex moms

Referencer

Det siger kunderne

Reference-Bessekompagniet
”Anette har været en gave! Jeg kan drive en virksomhed, men har hverken tid eller kompetencer til at markedsføre den effektivt. Det har Anette! Hun har bl.a. optimeret min hjemmeside, gjort mig synlig på Google, rådgivet mig omkring Facebook, skrevet artikler, søgt medarbejdere, skaffet mig data og indsigt i kundernes adfærd, og meget mere. Og hun har hele vejen spurgt ind og lyttet, forklaret mig, hvad hun vil foreslå og hvorfor – og sikret min accept af indsatsen. Hun har forståelse for min forretning og mine udfordringer, og et skarpt blik for, hvor der skal sættes ind. Jeg kan varmt anbefale Anette til andre virksomheder, der har brug for hjælp til at blive synlige i markedet.”

Claus Johannesson

Reference-Total-Autoservice
"Jeg kan på det varmeste anbefale Anette, hvis din virksomhed skal have ny hjemmeside, din eksisterende hjemmeside trænger til at blive opdateret, eller du vil booste dit online salg. Jeg anbefalede Anette til en af mine gode venner, der er automekaniker med eget værksted. Anette hjalp ham med at bygge en flot hjemmeside fra scratch og få lagt en online marketing- og salgsstrategi, som de kan følge op og forbedre løbende."

Kourosh Marjani Rasmussen

Reference-kroppenhuskeralt
"Anette er knivskarp, meget dygtig og yderst professionel. Hun havde lynhurtigt et overblik over, hvad jeg kunne optimere på min hjemmeside. Hun hjalp mig til at se det hele udefra, og formidlede det på en måde, som jeg kunne forstå. Hun fulgte op og sikrede at alt var forstået, og svarede hurtigt tilbage på mine spørgsmål. Jeg kan på det varmeste anbefale Anette."

Annette Sønderby Hansen

Reference-Boetzow-Ulla
"Anette har været en rigtig god sparringspartner i forbindelse med vores seneste projekt. I fællesskab fik vi arbejdet os ind til kernen af vores produkt, arbejdet med målgrupper og identificeret salgskanaler til opstart og lancering af vores møbelkomponenter. I den digitale markedsføringsverden af buzzwords og komplekse strukturer er Anettes pragmatiske tilgang befriende, og vi står nu med en vifte af ideer til næste fase. Mangler du inspiration og overblik til markedsføring af din virksomhed, kan vi stærkt anbefale at kontakte Anette."

Ulla Skaaning Mathisen

Markedsfoering-ekstern-hjaelp